Λοβέρα: «Θέλω να κερδίσω θέση βασικού»

Ο Μάξι Λοβέρα ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη και στις δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να πάρει φανέλα βασικού.

Λοβέρα: «Θέλω να κερδίσω θέση βασικού»

Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Μάξι Λοβέρα επανήλθε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός είχε αρκετά καλή απόδοση στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Κουέστα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λοβέρα μίλησε στην κάμερα της Nova και παραδέχτηκε αρχικά. «Παίρνοντας λεπτά συμμετοχής, παίζω όλο και καλύτερα», τόνισε αρχικά.

Συνεχίζοντας ο Αργεντινός άσος αναφέρθηκε στα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια που παίζει ο Ολυμπιακός και είπε: «Πάντα δύσκολα τα ντέρμπι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις συνέχεια ντέρμπι», ανέφερε και επισήμανε πως θέλει να κερδίσει φανέλα βασικού. «Θα ήθελα να παίζω όλο και πιο πολύ για να κερδίσω θέση βασικού».

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Βασίλη Τοροσίδη για τον οποίο είπε: «Ο Τοροσίδης είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, δουλεύουμε πολύ και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι».