ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: «Ξεθωριάζει» το σεντόνι

Ο εκτός ρυθμού για ένα ακόμα ματς, ΠΑΟΚ, περιορίστηκε σε ισοπαλία (0-0) στην Τούμπα, από τον φρέσκο και αποφασιστικό Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: «Ξεθωριάζει» το σεντόνι

Δε μπορούν τα παλικάρια... Ο ΠΑΟΚ πορεύεται ασθμαίνοντας στο καταληκτικό σκέλος των πλέι οφ, αφού και στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής δεν απέφυγε τη γκέλα, παραχωρώντας ισοπαλία (0-0) στον Παναθηναϊκό. Αν και στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που παραχώρησε την ισοπαλία στον δικέφαλο του βορρά.
Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, οι πράσινοι «έπνιξαν» με το πρέσινγκ ψηλά τους γηπεδούχους και ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στο ματς.

Θα μπορούσαν να έχουν και το προβάδισμα στο σκορ με την κεφαλιά του Καμπετσή στο 14' που πέρασε άουτ. Παράλληλα έχουν να διαμαρτύρονται και για πέναλτι οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, αφού στο σουτ του Μπουζούκη στο 29' η μπάλα χτύπησε και στο χέρι του Βαρέλα, αλλά ο Σλοβένος διαιτητής Σκόμινα λαμβάνοντας υπόψιν τους υπεύθυνους VAR Μανούχο και Φωτόπουλο υπέδειξε κόρνερ.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ πέταξε το πρώτο 45λεπτο, ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη αλλά και πάλι είχε δύο όλες και όλες ευκαιρίες με τον Ελ Καντουρί στο 55' και τον Μάτος στο 91' και ενώ ο Παναθηναϊκός έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 87' εξαιτίας τραυματισμού του Χατζηθεοδωρίδη. Πλέον, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και με δεδομένο πως απομένουν μόνο τρεις αγωνιστικές για το φινάλε το όνειρο της δεύτερης θέσης και των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεθωριάζει.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0

Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Σκόμινα (Σλοβενία)
Κίτρινες: Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ανουάρ, Σένκεφελντ

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ροντρίγκο (80' Μάτος), Γιαννούλης, Ελ Καντουρί (80' Τσιγγάρας), Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (62’ Στοχ),Τζόλης (62’ Λημνιός), Άκπομ (73' Σβιντέρσκι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαγαρίτης (80' Μπεκ), Αλεξανδρόπουλος (80' Κολοβός), Ανουάρ, Μακέντα (80' Σερπέζης), Μπουζούκης (77' Περέα), Καμπετσής (65’ Χατζηγιοβάνης).