Μαρτίνς: «Χαρά μου να παίρνουν ευκαιρίες νεαρά παιδιά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στάθηκε στους Τζολάκη, Ξενιτίδη και στην αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του.

Μαρτίνς: «Χαρά μου να παίρνουν ευκαιρίες νεαρά παιδιά»

Μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με σκορ 4-2 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στα λάθη που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, ενώ έκανε ειδική αναφορά σε Τζολάκη, Ξενιτίδη και Ραντζέλοβιτς.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

«Ανοικτό παιχνίδι όπου οι ομάδες έπαιξαν για να κερδίσουν. Έλειπε ο ρυθμός σε ορισμένους παίκτες μας. Έγινε ένα ματς με πολλά λάθη, με πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, αλλά και ο Άρης είχε πολλές ευκαιρίες. Κερδίσαμε πάντως και αυτό μας ευχαριστεί».

Για το γεγονός ότι έδωσε χρόνο σε Τζολάκη και Ξενιτίδη: «Είναι από τις χαρές ενός προπονητή να δίνει ευκαιρίες σε κάποια νεαρά παιδιά. Είναι σημαντικό για εμένα, γιατί η αλήθεια είναι ότι ακόμα και όταν δεν έπαιζαν, συμπεριφέρθηκαν σαν επαγγελματίες. Ο τίτλος ήρθε μετά από ομαδική προσπάθεια».

Για τον Τοροσίδη: «Είναι πολύς ο καιρός που είχε να παίξει. Οι δύο πιο έμπειροι παίκτες μας, ο Τοροσίδης και ο Αβραάμ ήταν πολύτιμοι για εμάς. Το να έχει αυτό το επίπεδο σήμερα μετά από τόσο καιρό, δείχνει πόσο δουλεύει στις προπονήσεις. Είναι τυχερή ομάδα που έχει παίκτες σαν αυτούς».

Για το ότι έπαιξε δεξί μπακ ο Ραντζέλοβιτς κάποια στιγμή στο β’ μέρος: Είναι ένα από τα ματς που μας επιτρέπουν να κάνουμε τέτοιες δοκιμές. Εχει ξαναπαίξει. Επίσης είναι και ο Μπρούνο που μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. Είναι ευκαιρία να κάνουμε κάποιες δοκιμές».

Για το ότι σκόραρε έξι φορές ο Άρης φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό και όλες οι υπόλοιπες ομάδες οκτώ: «Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες του Άρη και γενικότερα για το πνεύμα. Ειδικά όμως για το γεγονός ότι παίζουν ανά τρεις μέρες δίχως πολλές αλλαγές. Αξίζουν συγχαρητήρια που έχουν τέτοιο ρυθμό».