Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη για την 7η αγωνιστική των play offs.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός με μεγάλο στόχο να διατηρήσει το αήττητο. Για τους «ερυθρόλευκους» η αποψινή αναμέτρηση είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο Πορτογάλος άφησε εκτός αποστολής πολλά βασικά στελέχη και η ενδεκάδα που επέλεξε για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς έχει αρκετές αλλαγές.

Συγκεκριμένα στην εστία του Ολυμπιακού στην αποψινή αναμέτρηση θα καθίσει ο Αλέν, αφού ο Σα έμεινε στην Αθήνα με κάποιες μικροενοχλήσεις στον ώμο. Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκινάει ο Τοροσίδης και αριστερά ο Γκασπάρ. Σισέ και Σεμέδο θα είναι οι δύο στόπερ. Στα χαφ Μπουχαλάκης, Καμαρά και Καφού θα συνθέσουν την τριάδα.

Όσον αφορά στην επίθεση την τριάδα την αποτελούν οι Μασούρας, Λοβέρα, Χασάν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, αλλά από την άλλη αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το παιχνίδι, διότι θέλει πάση θυσία να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα.