Ολυμπιακός: Πλησιάζει κι άλλο ο Ταμάρι

Ο Μούσα Αλ Ταμάρι βλέπει τον Ολυμπιακό ως μια πολύ καλή προοπτική για την καριέρα του και καθυστερεί να απαντήσει του σε ΑΠΟΕΛ. Το μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συζητήθηκε στην Κύπρο.

Ολυμπιακός: Πλησιάζει κι άλλο ο Ταμάρι

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό έρχεται ο Μούσα Αλ Ταμάρι. Ο Ιορδανός εξτρέμ, όπως είναι γνωστό, δεν έχει απαντήσει στον ΑΠΟΕΛ ζητώντας μάλιστα νέα προθεσμία, προκειμένου να το κάνει αυτό τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει παραδεχθεί δημόσια ότι είναι πολύ σοβαρό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ίσως το σοβαρότερο που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του. Ο Ταμάρι βλέπει τον Ολυμπιακό ως μία πολύ καλή προοπτική για την καριέρα του, ενώ πρόσφατα διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από τον ΑΠΟΕΛ για κάποιον άλλον σύλλογο της Κύπρου.

Το γεγονός, πάντως, ότι συνεχώς… τρενάρει την απάντησή του στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ έχει δημιουργήσει στην Κύπρο ένα αρνητικό κλίμα γι’ αυτόν. Ήδη ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ με μηνύματα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζεται με αρνητικά σχόλια για τον ποδοσφαιριστή και πως θα είναι καλύτερο για τον ίδιο να φύγει από την ομάδα.

Ο ίδιος ανήρτησε χθες (7/7) στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής μήνυμα: «Κάθε επιθυμία σου θα γίνει» έγραψε ο Ταμάρι και στην Κύπρο δόθηκε η διάσταση πως αφορά το θέμα της μεταγραφής του...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό ΦΩΣ (8/7) με ένα κλικ!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας