Διαψεύδει ο Καρέρα για Σπαρτάκ Μόσχας: «Φαντασιώσεις»

Κανένα θέμα μεταξύ Μάσιμο Καρέρα και Σπαρτάκ Μόσχας λένε στην ΑΕΚ, αλλά και ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής, που χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα ως φαντασιώσεις.

Διαψεύδει ο Καρέρα για Σπαρτάκ Μόσχας: «Φαντασιώσεις»

Στην ΑΕΚ διέψευσαν κατηγορηματικά πως υπάρχει θέμα του προπονητή τους, Μάσιμο Καρέρα με τη Σπαρτάκ Μόσχας όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ρωσικό δημοσίευμα.

Όπως ανέφεραν οι «κιτρινόμαυροι», όταν του μετέφεραν το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, ο Καρέρα γέλασε και τόνισε πως είναι πλήρως επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε, πως οι Ρώσοι ανέφεραν ότι ο Καρέρα είναι έτοιμος να τερματίσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ για να αναλάβει τη Σπαρτάκ Μόσχας, από την οποία θα πάρει καλή προσφορά και διατηρεί φιλική σχέση με τον ιδιοκτήτη της.

«Έτοιμος να φύγει από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στη Σπαρτάκ ο Καρέρα»

Ο Ιταλός τεχνικός ερχόμενος στον χώρο που πραγματοποιούνται στα Σπάτα οι συνεντεύξεις ήταν χαμογελαστός και… cool, ενώ ακούγοντας την ερώτηση περί πρότασης της Σπαρτάκ Μόσχας χαμογέλασε και πριν απαντήσει αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Σαρδέλη, στον οποίο και ευχήθηκε περαστικά.

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τα σενάρια «Φαντασιώσεις», ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Ένωση και το συμβόλαιό του, ενώ απάντησε αρνητικά την ερώτηση που του κάναμε σχετικά με το αν επικοινώνησε μαζί του κάποιος άνθρωπος της Σπαρτάκ Μόσχας.

Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στο Novasports.gr αναφέρθηκε στην παρουσία του Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, την τριάδα των χαφ της ΑΕΚ που εξελίσσεται σε «όπλο» της, έκανε αναδρομή στο διάστημα που προηγήθηκε από τη μέρα που ανέλαβε, τη δεύτερη θέση και το +2, αλλά και τον αγώνα με τον ΟΦΗ.