Ατρόμητος: Τιμήθηκε η μνήμη του Άγγελου Ράμφου στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (pics)

Ο Άγγελος Ράμφος υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές μορφές που φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου στις δεκαετίες του 60’ και 70΄.

Ατρόμητος: Τιμήθηκε η μνήμη του Άγγελου Ράμφου στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (pics)

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή πριν 11 χρόνια στις 5 Ιουλίου 2009 και η ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τους οργανωμένους οπαδούς «Fentagin» θέλησαν να τον τιμήσουν στο χθεσινό παιχνίδι των Play-Out.

Οι οργανωμένοι οπαδοί ανάρτησαν πανό στα κάγκελα της Θύρας 7 του γηπέδου, το οποίο ανέφερε «Γήπεδο Ατρόμητου-Άγγελος Ράμφος», ένα μήνυμα που υπάρχει και σε σχετική τοιχογραφία έξω από το γήπεδο και αποτελεί διακαή πόθο του κόσμου.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ατρόμητος πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό κατέθεσε ανθοδέσμη μπροστά από τη φωτογραφία του αείμνηστου ποδοσφαιριστή ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

«Η τιμή στο πρόσωπο του Άγγελου Ράμφου, ενός θρύλου της ιστορίας του Ατρομήτου, είναι αναμφισβήτητη και η ομάδα θα συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε δράση τιμής ανθρώπων που έχουν φορέσει την κυανόλευκη ριγέ φανέλα από την ίδρυση της το 1923» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ατρόμητος.