ΑΕΚ: Κάταγμα κνήμης ο 19χρονος μέσος Γιάννης Σαρδέλης!

Κάταγμα κνήμης στο αριστερό πόδι υπέστη ο 19χρονος μέσος της ΑΕΚ, Γιάννης Σαρδέλης.

ΑΕΚ: Κάταγμα κνήμης ο 19χρονος μέσος Γιάννης Σαρδέλης!

Δυστυχώς, τα νέα για τον Γιάννη Σαρδέλη δεν ήταν ευχάριστα. Ο 19χρονος μέσος της ΑΕΚ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (6/7) και σήμερα (7/7) υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις που έδειξαν κάταγμα κνήμης στο αριστερό πόδι!

Μάλιστα του τοποθετήθηκε γύψος, ξεκινώντας παράλληλα την διαδικασία για την αποθεραπεία του και την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Κάταγμα κνήμης στο αριστερό πόδι υπέστη ο Γιάννης Σαρδέλης, όπως επιβεβαίωσαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο, μετά τον τραυματισμό του στη χθεσινή προπόνηση.

Στο πόδι του διεθνούς νεαρού άσου της ομάδας μας τοποθετήθηκε γύψος και ξεκίνησε ήδη η διαδικασία για την αποθεραπεία του και την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια στέκεται στο πλευρό του Γιάννη Σαρδέλη και του εύχεται ταχύτατη ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Γιάννη, σιδερένιος και γρήγορα κοντά μας και πάλι!»

Ο Γιάννης Σαρδέλης έχει συμμετοχές με την Κ19 της ΑΕΚ ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο, στις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Βέβαια είναι επαγγελματίας εδώ και δυο χρόνια ενώ έχει παίξει σε έναν αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας όπου και σκόραρε πέρσι στη νίκη με 4-0 της ΑΕΚ, στη φάση των ομίλων.