Τσιγκρίνσκι: «Ο Βράνιες είναι ένα ξεχωριστό παιδί, έχει επιθετικότητα μέσα του»

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του, Όγκνιεν Βράνιες, σημειώνοντας πως είναι ένα ξεχωριστό παιδί που έχει επιθετικότητα μέσα του!

Τσιγκρίνσκι: «Ο Βράνιες είναι ένα ξεχωριστό παιδί, έχει επιθετικότητα μέσα του»

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του, Όγκνιεν Βράνιες, σημειώνοντας είναι ένα ξεχωριστό παιδί που έχει επιθετικότητα μέσα του!

Παράλληλα, ο Ουκρανός άσος της ομάδας της ΑΕΚ, μίλησε για επιθυμία του Όγκνιεν Βράνιες να διεκδικήσει την παραμονή του στην Άντερλεχτ.

«Ο Όγκνιεν αγαπάει το Βέλγιο. Έχει μιλήσει συχνά μαζί μου για την Άντερλεχτ και μου εξήγησε ότι δεν είχε δει ποτέ του μία οργάνωση τόσο υψηλού επιπέδου. Γι’ αυτό είναι κορυφαία ευκαιρία και θέλει πραγματικά να πετύχει. Να αρπάξει αυτή την ευκαιρία», ανέφερε ο Ουκρανός για τον πρώην συμπαίκτη του, μιλώντας στην ιστοσελίδα «La DH».

«Ο Όγκνιεν είναι ένα ξεχωριστό παιδί. Έχει επιθετικότητα μέσα του. Το πιο σημαντικό είναι να μετατρέψεις αυτό το χαρακτηριστικό σε κάτι θετικό. Από μειονέκτημα να το κάνεις πλεονέκτημα» συμπλήρωσε ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας