Ολυμπιακός: Ο Μπρούνο περιμένει την ευκαιρία του

Ο Μπρούνο είναι στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς και αναμένεται να πάρει ευκαιρίες στα επόμενα παιχνίδι του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη.

Ολυμπιακός: Ο Μπρούνο περιμένει την ευκαιρία του

Η κούραση έχει κάνει την εμφάνιση της στον Ολυμπιακό και είναι κάτι λογικό να συμβαίνει αυτό μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει η ομάδα του Πειραιά. Την Τετάρτη οι Πειραιώτες θα παίξουν με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος θα φρεσκάρει την ομάδα του, αφού φάνηκε κιόλας πως το έχει μεγάλη ανάγκη. Ένας παίκτης που περιμένει υπομονετικά να πάρει την ευκαιρία του είναι ο Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος άσος από το Δεκέμβρη και μετά εμφανίστηκε ξανά στο ντέρμπι του πρώτου γύρου των play off με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Σε εκείνο το ματς είχε παίξει μόλις για τέσσερα λεπτά και φυσικά δεν μπορεί να κριθεί. Ο Μπρούνο δεν αγωνίστηκε ξανά αν και πρόκειται για έναν παίκτη που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο 26χρονος άσος ταλαιπωρήθηκε γι' αρκετό διάστημα από τραυματισμό και μάλιστα σε ένα σημείο που ο προπονητής του τον είχε βάλει στο… κόλπο.

Εκείνο το διάστημα ο Μπρούνο είχε αρχίσει και κέρδιζε τον 49χρονο κόουτς, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη. Στο ματς με τον Άρη αναμένεται να πάρει ευκαιρία και με τον προπονητή του Ολυμπιακού να τον έχει στο μυαλό του για τα επόμενα παιχνίδια. Είναι ένας από τους παίκτες που περιμένει ευκαιρία και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.