Ολυμπιακός: Η επιμονή των Γάλλων για τον Σισέ

Η Ρεν έχει «φακελώσει» τον Παπέ Σισέ, τον οποίο παρακολουθεί εδώ κι αρκετό καιρό και στη Γαλλία επιμένουν ότι ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η επιμονή των Γάλλων για τον Σισέ

Χαμός γίνεται στα μέσα ενημέρωσης της Σενεγάλης με αφορμή την παρουσία του Παπέ Σισέ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο στόπερ του Ολυμπιακού πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι και η παρουσία του έδωσε τροφή για νέα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του.

Στη Γαλλία επιμένουν και υπήρξαν νέα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της Ρεν για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό των «ερυθρολεύκων». Τα ρεπορτάζ των Γάλλων τονίζουν ότι ο Σισέ δεν βρίσκεται απλά στη λίστα, αλλά έχει δημιουργηθεί ολόκληρος φάκελος για το τι ποδοσφαιριστής είναι.

Στο ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο τσέκαραν τον ποδοσφαιριστή οι άνθρωποι της Ρεν και έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για έναν μπακ με τρομερά αθλητικά προσόντα. Το ενδιαφέρον της Ρεν μόνο αστείο δεν είναι και η εκτίμηση που γίνεται είναι πως θα καταθέσει και πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Αφρικανό.

Οι Πειραιώτες θα πρέπει να θυμίσουμε ότι είχαν απορρίψει πέρσι τον Ιανουάριο πρόταση 18 εκατομμυρίων ευρώ για τον Παπέ Σισέ. Αυτή τη στιγμή για να πουν «ναι» σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο θα πρέπει να βάλουν στο ταμείο τους 15 εκατομμύρια ευρώ. Δύσκολα ο Ολυμπιακός θα συζητήσει με λιγότερα χρήματα για τον νεαρό Σενεγαλέζο.