ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ΚΕΔ: «''Κόψτε'' τον Κομίνη από τους πίνακες» - Βολές και κατά Σκουλά

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητά από την ΚΕΔ να θέσει εκτός πινάκων τον Γιώργο Κομίνη για την επόμενη σεζόν.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ΚΕΔ: «''Κόψτε'' τον Κομίνη από τους πίνακες» - Βολές και κατά Σκουλά

Με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (0-0) ο Παναθηναϊκός εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά του Γιώργου Κομίνη καθώς και κατά του VAR Μανώλη Σκουλά.

Κάκος: «Πέναλτι στον Καμαρά, κανένα πέναλτι στον Βαλμπουενά»

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Για τρίτη φορά την εφετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε ξεκάθαρα από το δίδυμο των κ.κ. Κομίνη - Σκουλά, διαιτητή και υπεύθυνου VAR στο χθεσινό ντέρμπι. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα στον αγώνα με τη Λαμία, όταν δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο αντίπαλος. Η δεύτερη φορά ήταν στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ξάνθη, όταν ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ της ομάδας μας και στον αντίποδα κατακυρώθηκε γκολ-οφσάιντ της Ξάνθης.

Τσίκινης: «Κόκκινη κάρτα στον Κομίνη - Δεν έδωσε πέναλτι στον Καμαρά»

Είναι δεδομένο ότι οι ξένοι διαιτητές έδειξαν με την παρουσία τους στους αγώνες της εφετινής περιόδου σε Super League και Κύπελλο πως η ελληνική διαιτησία έχει να διανύσει αρκετά βήματα για να ανέβει επίπεδο. Είναι μια ευκαιρία να ξεχωρίσουν οι πραγματικά ικανοί Έλληνες διαιτητές, τους οποίους στηρίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που, είτε από δόλο είτε από ανεπάρκεια, δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της Super League.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Τι είπε ο Βαρούχας για τη διαιτησία του Κομίνη (vid)

Κρίνεται επιβεβλημένο, ενόψει του καταρτισμού των πινάκων της επόμενης σεζόν, η ΚΕΔ να αφήσει εκτός τον κ. Κομίνη και να ελέγξει την επάρκεια του κ. Σκουλά».