Λαμία - Ξάνθη 0-0: Κουράστηκε και η... μπάλα στη Λαμία (highlights)

Σε ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, η Λαμία και η Ξάνθη δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από το ισόπαλο 0-0.

Λαμία - Ξάνθη 0-0: Κουράστηκε και η... μπάλα στη Λαμία (highlights)

Η Ξάνθη ήταν αυτή με το βαθμολογικό κίνητρο στον αγώνα του ΔΑΚΛ, ωστόσο απέναντι στο «σινικό τείχος» που ύψωσε η Λαμία δεν φάνηκε ποτέ ικανή να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ροή του ματς καθορίστηκε σε μέγιστο βαθμό από τη φάση του 29', όταν ο νεαρός Βλαχομήτρος πάτησε τον Κασάδο και δέχθηκε δικαίως δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Κάπου εκεί η Λαμία αποφάσισε -εύλογα- να μη ρισκάρει και να διασφαλίσει τουλάχιστον τον βαθμό, κάτι στο οποίο είναι «μετρ» στο φετινό πρωτάθλημα, με το τελικό 0-0 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά.

Και το κατάφερε περίφημα και πανεύκολα, αφού με εξαίρεση τον Ντε Αμορίμ -μακράν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου δημιουργικά- η Ξάνθη δεν βρήκε ποτέ τις απαιτούμενες λύσεις, παρότι είχε κατοχή της μπάλας μεγαλύτερη από 70% στο παιχνίδι...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΜΙΑ - ΞΑΝΘΗ 0-0

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες κάρτες: 61' Βάντερσον, 72' Μπουλούλης / 3' Καρασαλίδης, 9' Λισγάρας, 33' Ντε Αμορίμ, 44' Στάρτζεον, 79' Τζουρίτσκοβιτς

Κόκκινη κάρτα: 29' Βλαχομήτρος (δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (89' Πλιάτσικας), Σάλιακας (58' Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (81' Ασίγκμπα), Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς.

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (77' Σόσα), Κασάδο, Τερκί (88' Φασίδης), Μουλέν, Ντε Αμορίμ, Κοβάτσεβιτς (46' Γκαργκαλατζίδης), Στάρτζεον (62' Τζουρίτσκοβιτς), Φοσέ.