«Συζητήσεις του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ για Γκασπάρ»

Ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ για την αγορά του Μπρούνο Γκασπάρ.

«Συζητήσεις του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ για Γκασπάρ»

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε με τη μορφή του δανεισμού τον Μπρούνο Γκασπάρ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στη συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο ομάδες είχε μπει οψιόν αγοράς ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός έχει αρχίσει να μπαίνει στο ροτέισον, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι αρκετά ευχαριστημένος με την εικόνα του. Ο 49χρονος κόουτς και πέρσι είχε ζητήσει τον Γκασπάρ και φέτος είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα του Πειραιά.

Η «A Bola» φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα του Μπρούνο Γκασπάρ. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ολυμπιακός και η Σπόρτινγκ είναι σε συζητήσεις για να μείνει ο παίκτης στην ομάδα του Πειραιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Ίβηρες στέκονται στις συζητήσεις των δύο πλευρών μέσω των οποίων ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις της Σπόρτινγκ.

Ο Γκασπάρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους. Παρά το γεγονός ότι έπαιξε ως αριστερός μπακ, ο 27χρονος άσος είχε αρκετά καλή εικόνα και ήταν αξιοπρεπής, ενώ γενικά σε κάθε παιχνίδι που έχει χρησιμοποιηθεί δείχνει στον Μαρτίνς ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ.