Τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ο Ταμάρι και η εμπλοκή του Ολυμπιακού

Ο Μούσα Αλ Ταμάρι παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός έχει εμπλακεί σοβαρά και δυναμικά στην υπόθεσή του, ενώ στον ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να βάλουν στο ταμείο τους όσα περισσότερα χρήματα μπορούν.

Τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ο Ταμάρι και η εμπλοκή του Ολυμπιακού

Η δήλωση του Μούσα Αλ Ταμάρι ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι το πιο σοβαρό έχει ανάψει φωτιές τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Κύπρο. Ειδικά στον ΑΠΟΕΛ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού πλέον βλέπουν ξεκάθαρα ότι δύσκολα θα μπορέσουν να κρατήσουν τον παίκτη.

Ο 23χρονος εξτρέμ επιβεβαίωσε όσα σας έγραψε το «ΦΩΣ», πως και ξέρει για τον Ολυμπιακό και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά. Ακόμη δεν έχει πει «ναι» στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει ο ΑΠΟΕΛ και τα πράγματα δεν φαίνεται να παίρνουν καλή τροπή για τους Κύπριους.

Στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή μετά τις δηλώσεις του γίνεται χαμός από δημοσιεύματα και άπαντες ασχολούνται με το μέλλον του. Ο Ιορδανός εξτρέμ ακόμη δεν έχει δώσει την απάντησή του στον ΑΠΟΕΛ και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα δεχτεί την ανανέωση του συμβολαίου.

Στην Κύπρο ωστόσο μιλάνε για προσφορά την οποία έχει απορρίψει ο ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Κύπριοι, το ποσό που θέλει η ομάδα του για να τον παραχωρήσει είναι 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο ΑΠΟΕΛ φέρεται να έχει απορρίψει πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ταμάρι, με τον οποίο μην ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.