Πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ - Ξάνθης: Ο Μπαλτάκος εκτιμά ότι το CAS θα εκδώσει απόφαση την επόμενη εβδομάδα

O νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Tάκης Μπαλτάκος, εκτιμά ότι το CAS θα εκδώσει απόφαση για την υπόθεση συνιδιοκτησίας με την Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα.

Πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ - Ξάνθης: Ο Μπαλτάκος εκτιμά ότι το CAS θα εκδώσει απόφαση την επόμενη εβδομάδα

O νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Tάκης Μπαλτάκος, μίλησε στο Metropolis 95,5 για την πολύκροτη υπόθεση. Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπαλτάκου...

Για την εκδίκαση:

«Δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Η δίκη έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που έχει κατατεθεί προσφυγή και έπειτα το υπόμνημα του ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο θέμα και αυτό που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο είναι τα υπομνήματα και οι προσφυγές. Οι δικαστές έχουν διαβάσει και σήμερα θα εξεταστούν οι ειδικοί, οι μάρτυρες, οι δικηγόροι. Δεν θα κριθεί σήμερα η υπόθεση εάν πάει καλά ή όχι. Ο ΠΑΟΚ είχε και την πρόνοια καθώς ήξερε ότι η υπόθεση θα πάει στο CAS και έκανε σωστή προετοιμασία. Τα κείμενα του ΠΑΟΚ είναι άψογα και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε παράταση, καθώς έλεγε ότι ήταν σύνθετα τα επιχειρήματα του ''Δικεφάλου''. Η δίκη έχει ξεκινήσει από τις 5 Μαΐου».

Μονομαχία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο CAS - Τι ζητούν οι ΠΑΕ - Πότε αναμένεται η απόφαση

Πότε θα βγει η απόφαση:

«Το CAS ζήτησε να μάθει ποτέ λήγει το πρωτάθλημα. Η ερώτηση αυτή είναι σημαντική, καθώς δείχνει να ενδιαφέρεται να βγει η απόφαση άμεσα. Πιστεύουμε λοιπόν ότι η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα».

Πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα του ΠΑΟΚ η υπόθεση:

«Η ομάδα είναι οργανισμός. Το σύνολο της ομάδας του ΠΑΟΚ συνταράχθηκε από το περιστατικό αυτό. Δεν μπορεί λοιπόν μια ομάδα την 1/1 να είναι μπροστά και ξαφνικά να αρχίσει να φορτώνεται ήττες. Ήταν ένα σοκ και υπάρχουν συνέπειες. Το επικοινωνιακό κομμάτι του Ολυμπιακού ήταν τόσο καλό και έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ υποβιβάστηκε. Έτσι λοιπόν επηρεάστηκε το σύνολο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας