Μαουρίσιο: «Χαρούμενος όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Βίλας Μπόας»

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μαρσέιγ. Ο προπονητής των Γάλλων, Αντρέα Βίλας Μπόας έχει συνεργαστεί με τον Βραζιλιάνο μέσο στη Ζενίτ και τον θέλει. Ο Μαουρίσιο δήλωσε χαρούμενος από το ενδιαφέρον του Πορτογάλου τεχνικού.

Μαουρίσιο: «Χαρούμενος όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Βίλας Μπόας»

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μαρσέιγ. Ο προπονητής των Γάλλων, Αντρέα Βίλας Μπόας έχει συνεργαστεί με τον Βραζιλιάνο μέσο στη Ζενίτ και τον θέλει.

Ο άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε χαρούμενος από το ενδιαφέρον του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο, μίλησε στην ιστοσελίδα «istoe.com.br» και έδειξε έτοιμος να κάνει επόμενο βήμα για να παίξει στη Μαρσέιγ του Αντρέ Βίλας Μπόας.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε λοιπόν στην πατρίδα του αρχικά για το ενδιαφέρον του Αντρέ Βίλας Μπόας και της Μαρσέιγ: «Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον και τη θέληση του να βασιστεί και πάλι στο ποδόσφαιρο μου ήμουν πολύ χαρούμενος.

ΠΑΟΚ: Ο Μαουρίσιο συμφώνησε να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν

Δούλεψα με τον Αντρέ στη Ρωσία και έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τις προπονητικές του ικανότητες. Το να δουλέψω και πάλι μαζί του θα ήταν κάτι που θα ενθάρρυνε με έναν ιδιαίτερο τρόπο».

Για τη μάχη της δεύτερης θέσης στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Αυτή τη στιγμή παλεύουμε με την ΑΕΚ για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα τα καταφέρουμε. Πρόκειται για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα είναι κάτι σπουδαίο για μας».