Ομάρ: «Σας φαίνομαι επηρεασμένος από τα μεταγραφικά σενάρια;»

Ο Ελαμπντελαουί σχολίασε με τον δικό του τρόπο όλα όσα έχουν γραφτεί για το μέλλον του.

Ομάρ: «Σας φαίνομαι επηρεασμένος από τα μεταγραφικά σενάρια;»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έδωσε είδηση σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του, αλλά και πάλι ούτε είπε αν θα μείνει ή θα φύγει. Το άφησε να αιωρείται…

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στη «Nova»

Για τα περί «κακής νοοτροπίας» που είπε ο Μαρτίνς: «Καταλαβαίνω γιατί ο κ. Μαρτίνς έκανε το σχόλιο αυτό. Δεν έχουμε συνηθίσει αυτή την εικόνα. Κάναμε εύκολα λάθη, κάτι που δεν μας χαρακτηρίζει. Απογοητευμένοι με απόδοση και αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι είναι απλώς μία κακή μέρα».

Για το αν έπαιξε η κόπωση ρόλο: «Σήμερα πραγματικά νομίζω ότι έπαιξε ρόλο ότι όλη η χρονιά ήταν γεμάτη ματς. Σήμερα όμως ήμασταν σε μία κακή μέρα. Μία κακή μέρα δίχως ήττα είναι θετικό, γιατί θέλουμε να μείνουμε αήττητοι. Εμείς θέλουμε όμως πάντα να κερδίζουμε και έτσι απλώς θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι φέραμε μία ισοπαλία σε μία κακή μέρα».

Για το αν είναι η καλύτερή του χρονιά: «Είναι πιθανόν. Είμαι ένας παίκτης που πάντοτε προσπαθώ να μην είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου για να πιέζομαι ακόμα περισσότερο. Ως αρχηγός θέλω να δίνω το καλό παράδειγμα. Εως τώρα επειδή η ομάδα μου έχει πάει πάρα πολύ καλά, με αυτή την έννοια θα μπορούσα να πω ότι με έχουν βοηθήσει και εμένα στο να τα πάω καλά».

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Σας φαίνομαι επηρεασμένος; Ποτέ δεν ένιωθα την ανάγκη να βγω και να εξηγήσω κάτι. Πάντα ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλα. Στο παρελθόν έχουν γραφτεί πολλά. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στο μέλλον, δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε».