Μαρτίνς: «Κουρασμένοι και… κακοί»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε κουρασμένη και με έλλειψη συγκέντρωσης στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

Μαρτίνς: «Κουρασμένοι και… κακοί»

Τους λόγους που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εξήγησε ο Πέδρο Μαρτίνς στα κανάλια Novasports:

* «Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Αυτό οφείλεται στην κόπωση που δείξαμε στο τέλος του αγώνα, αλλά και πολλά σημάδια μη συγκέντρωσης. Φαινόταν όλη την εβδομάδα ότι είχαμε χάσει τη συγκέντρωσή μας, μερικοί δεν ήταν καθόλου καλοί και το επίπεδο του παιχνιδιού μας ήταν κακό. Ξέχωρα από το ότι χάσαμε τους βαθμούς, πρέπει να έχουμε ξανά συγκέντρωση στα παιχνίδια μας».

* «Δεν ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης μόνο στην επίθεση. Γενικότερα ήταν κακή η εικόνα μας. Δεν είχαμε την απόδοση που συνηθίσαμε να έχουμε. Δεν προετοιμάσαμε το παιχνίδι όσο καλά θα έπρεπε ως προς τη νοοτροπία. Φάνηκε πολύ έντονα επειδή δεν αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι».

* «Ήταν θετικό ότι δεν χάσαμε. Καταλαβαίνω όμως ότι θα υπάρχουν κακές μέρες. Πρέπει γρήγορα να επανακάμψουμε και να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το επόμενο ματς».

* «Ο Γκασπάρ είναι ένας από τους παίκτες που ήταν θετικοί απόψε».