Η κριτική των παικτών: Το παράδειγμα του Ελαμπντελαουί, κακοί οι περισσότεροι...

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό και σταμάτησε το νικηφόρο του σερί, σε ένα ματς όπου οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του κινήθηκαν στη μετριότητα.

Η κριτική των παικτών: Το παράδειγμα του Ελαμπντελαουί, κακοί οι περισσότεροι...

ΣΑ

Σοβαρά προβλήματα δεν είχε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών ο Πορτογάλος πορτιέρε που δεν δέχτηκε πίεση. Πάντως ο Σα το λάθος δεν το απέφυγε στο τελευταίο λεπτό που δεν βρήκε καλά την μπάλα και έδωσε ευκαιρία στους «πράσινους» να επιτεθούν.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα με το συμβόλαιό του, αλλά αυτό δεν τον επηρεάζει καθόλου. Ο Νορβηγός ήταν από τους πιο αξιοπρεπείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, βγάζοντας ένταση στο γήπεδο.

ΣΕΜΕΔΟ

Ο Πορτογάλος ήταν από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που στο ΟΑΚΑ στάθηκαν σοβαρά και πάλεψαν. Ο Σεμέδο έδωσε μεγάλες μάχες και σε γενικές γραμμές τα πήγε αρκετά καλά.

ΜΠΑ

Η κακή βραδιά για τον Σενεγαλέζο φάνηκε από το 2’, όταν έχασε την μπάλα από τον Μπουζούκη και κινδύνεψε η εστία του Σα. Πολύ κακό παιχνίδι από τον νεαρό στόπερ που μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικά ματς. Σωστά τον αντικατέστησε ο Μαρτίνς στο ημίχρονο, αφού «φλέρταρε» και με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΓΚΑΣΠΑΡ

Έπαιξε αριστερός μπακ χωρίς να έχει καθόλου το αριστερό πόδι. Δεν έλαμψε με την απόδοσή του, αλλά δεν ήταν και αρνητικός σε ένα ματς όπου τίποτα δεν πήγε καλά στον Ολυμπιακό.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο ο Κρητικός χαφ που επίσης έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Προσπάθησε να περάσει κάποιες μπαλιές, αλλά δεν βρήκε χώρους για να κάνει το παιχνίδι του.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε και ο Βραζιλιάνος. Πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής με κακές πάσες που έδιναν εύκολες κατοχές στους αντιπάλους του.

ΚΑΜΑΡΑ

Δεν έπιασε τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων, αλλά είχε όρεξη και έτρεξε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Κυνήγησε κάθε φάση, πίεσε ψηλά, αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις όπως σε προηγούμενα ματς.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Έγινε αλλαγή στο 65’, σε ένα ματς όπου δεν κατάφερε να δημιουργήσει και να ανοίξει την καλά οργανωμένη άμυνα του Παναθηναϊκού. Έπαιξε στα πλάγια και στο ματς με τους «πράσινους» και δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα του.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Μέσα σε τέσσερις ημέρες έχει χάσει δύο πέναλτι ο Γάλλος που δεν κατάφερε να νικήσει τον Διούδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αντικαταστάθηκε στο 65’, σε ένα ματς όπου δεν ήταν σούπερ, αλλά όσες φορές η μπάλα έφυγε από τα πόδια του πήγε σωστά στην αντίπαλη περιοχή.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Κακός δεν ήταν ο Μαροκινός στο ματς με τους «πράσινους», αλλά για τον επιθετικό είναι άλλα τα δεδομένα. Παίζει ρόλο πώς θα τροφοδοτηθεί και αν φυσικά. Αυτό δεν έγινε σωστά, αν και ο Ελ Αραμπί πάλεψε το ματς, βγήκε από την περιοχή να βοηθήσει στην ανάπτυξη, όμως δεν πήρε την μπάλα όπως θα ήθελε.

ΣΙΣΕ

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αντί του Μπα. Ο Σισέ κινήθηκε και αυτός σε ρηχά νερά, έχοντας αρκετά λάθη στο διάστημα που έπαιξε.

ΧΑΣΑΝ

Και για τον Χασάν ισχύει ό,τι για τον Ελ Αραμπί. Ο Αιγύπτιος μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και έπαιξε στο πλευρό του Μαροκινού, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σωστά. Πάλεψε όμως πολύ τις φάσεις.

ΛΟΒΕΡΑ

Πέρασε στο παιχνίδι στο 65’, είχε διάθεση, αλλά από ουσία λίγα πράγματα. Ο Αργεντινός έχει ακόμα πολύ δρόμο για να γίνει σημαντικός για τον Ολυμπιακό.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Πήρε τη θέση του Φορτούνη στο 65’ και δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι.