Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Πάκο Ερέρα

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Πάκο Ερέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Πάκο Ερέρα

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη, έχει ενημερωθεί από τον Ραούλ Μπράβο για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τον ενθουσιασμό για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

‘Εχουν συμφωνήσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να δει το γήπεδο, τις προπονητικές εγκαταστάσεις και να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο οικονομικό, αλλά και το γκρουπ των συνεργατών του, στο οποίο θα βρίσκεται με ρόλο που θα αποφασιστεί και ο Ραούλ Μπράβο.

Παράλληλα έχουν γίνει συζητήσεις ακόμη και για την ενίσχυση του ρόστερ, καθώς ο Ερέρα γνωρίζει πολύ καλά την ισπανική αγορά, ενώ έχει διατελέσει και σκάουτ και έχει αξιόλογες γνωριμίες και μεγάλη ατζέντα. Ο Ερέρα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser της Λας Πάλμας, όπου παραδέχθηκε πως «είμαι σε διαπραγματεύσεις με μια ομάδα από την Ελάδα. Είναι η μοναδική πραγματική πιθανότητα που έχω αυτή τη στιγμή».

Και μάλιστα τόνισε πως «δεν έχω πια τόσο ενθουσιασμό να δουλέψω στην Ισπανία, εκτός από την Λας Πάλμας, που αποτελεί εξαίρεση. Νιώθω, όμως, ότι η ομάδα έχει ξεκάθαρες ιδέες και άλλες επιλογές αυτή τη στιγμή», επιβεβαιώνοντας ότι πρώτη του επιλογή είναι ο Άρης.