«Σφήνα του Ολυμπιακού για τον Τράουκο»

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση για τον Μιγκέλ Τράουκο, ο οποίος βρίσκεται στο… στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

«Σφήνα του Ολυμπιακού για τον Τράουκο»

Ο ΠΑΟΚ έχει ασχοληθεί και φέρεται να ασχολείται με τον Μιγκέλ Τράουκο. Πρόκειται για τον Περουβιανό αριστερό μπακ της Σεντ Ετιέν που απασχολεί το ρεπορτάζ της ομάδας της Θεσσαλονίκης εδώ και αρκετό καιρό. Το όνομα του επανήλθε στην επικαιρότητα, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το tweet του Γάλλου, Μοχάμεντ Τουμπάς-Τερ ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρό αντίπαλο στην προσπάθεια του να πάρει τον 27χρονο μπακ της Σεντ Ετιέν. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Λεπτομέρειες για την πρόταση που φέρεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχουν και δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να είναι ένα "παιχνίδι" όλο αυτό από εκείνα που παίζονται την περίοδο των μεταγραφών με σκοπό να ασκηθεί πίεση στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους δεν έχουν κινηθεί επίσημα για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μιγκέλ Τράουκο δεν υπολογίζεται από τη Σεντ Ετιέν με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2022. Ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ αυτή την περίοδο, διότι ο Περουβιανός είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας.