Τελειώνει ο Χιμένεθ - Ουζουνίδης το φαβορί

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι να βγει το διαζύγιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ με επικρατέστερο να τον αντικαταστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τελειώνει ο Χιμένεθ - Ουζουνίδης το φαβορί

Η πρόταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ στον Μανόλο Χιμένεθ και η 48ωρη διορία που του είχε δοθεί για να απαντήσει φαίνεται πως δεν ισχύουν για την ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός ενημερώθηκε ήδη ότι η συγκεκριμένη πρόταση δεν ισχύει και ότι θα αποτελέσει παρελθόν για την Ένωση.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη είχε προϊδεάσει και ο Χιμένεθ μέσω του La Colina Radio Show. Ο Ισπανός ρωτήθηκε σχετικά και παραδέχθηκε ότι «η αλήθεια είναι πως το συμβόλαιό μου τελειώνει και δεν είμαι σίγουρος εάν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ... Στην 2η θητεία μου παίρνουμε το πρωτάθλημα και ενώ στην πρώτη είχαμε κερδίσει το Κύπελλο.

Το ότι είχα ξαναπάει στην Αθήνα με βοήθησε να προσαρμοστώ πιο γρήγορα την δεύτερη φορά. Η ζωή στην Ελλάδα είναι παρόμοια με την Ανδαλουσία. Το φαγητό, το κλίμα, η ζωή γενικά. Είναι ο τέλειος τόπος για να προσαρμοστεί και να δουλέψει ένας Ανδαλουσιάνος, αν δεν βρίσκεται στην Σεβίλλη».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χιμένεθ ζήτησε από την ΑΕΚ περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Μέχρι τώρα 600.000 ευρώ ο ίδιος και άλλες 100.000 ευρώ οι συνεργάτες του και ήδη τους είχε προταθεί αύξηση αποδοχών, αλλά όχι αυτού του μεγέθους.

Όλα δείχνουν ότι επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.