Το αήττητο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, οι στατικές φάσεις και το ζημιάρικο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και από αυτό το ματς περνάει το αήττητο φετινό πρωτάθλημα. Τι δείχνουν οι προηγούμενες επισκέψεις στο Μαρούσι.

Το αήττητο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, οι στατικές φάσεις και το ζημιάρικο ημίχρονο

Ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αδιάφορο και ειδικά το αποψινό που για τον Ολυμπιακό υπάρχει κίνητρο. Οι Πειραιώτες θέλουν να περάσουν από το ΟΑΚΑ και να διαφυλάξουν το αήττητο που είναι πλέον και ο μεγάλος τους στόχος.

Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και στο αποψινό ματς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολος αντίπαλος. Και στο "Γ. Καραϊσκάκης" οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς το έκαναν να φαίνεται εύκολο και το ματς που θα ξεκινήσει σε μερικές ώρες στο χέρι τους είναι να το κάνουν εύκολο.

Τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο ΟΑΚΑ και σε τρεις επισκέψεις του έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Μία φορά έχει νικήσει την ΑΕΚ, μία τον Παναθηναϊκό με το γκολ του Γκερέρο που τώρα βρίσκεται στη Λεγανές και το 0-0 με τους "κιτρινόμαυρους". Αυτά τα ματς, ωστόσο και η συμπεριφορά του στα πρόσφατα των play offs έχουν δείξει κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξει η ομάδα του Πειραιά.

Πρώτα απ' όλα φέτος ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί δύο γκολ στο "Σπύρος Λούης" και τα δύο ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με το πέναλτι του Μολό και η ΑΕΚ πριν μερικές ημέρες είχε μειώσει σε 2-1 με τον Αραούχο. Επίσης στην πρώτη συνάντηση του Ολυμπιακού με τους "πράσινους" στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος θα θυμάστε και τα δύο ανόητα πέναλτι που είχε κάνει δώρο η άμυνα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Εκείνο που οφείλει επίσης να προσέξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό είναι οι στατικές φάσεις. Σε όλα τα ματς των play offs η ομάδα του Πειραιά βγάζει μία αδυναμία στα "στημένα" από τα οποία δέχεται εύκολα φάσεις και πολλές φορές τις παραχωρεί με ευκολία.