Φερέιρα: «Οι νέοι παίκτες έχουν δώσει αρκετά πράγματα στην ομάδα…»

Οι δηλώσεις των Γιώργου Σίμου και Άμπελ Φερέιρα μετά το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Φερέιρα: «Οι νέοι παίκτες έχουν δώσει αρκετά πράγματα στην ομάδα…»

Στην νευρικότητα των παικτών του αρχικά αλλά και στους διαδρόμους που έκλεισαν οι παίκτες του ΟΦΗ, από τη στιγμή που έμειναν με 10, στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άμπελ Φερέιρα, μετά το ματς της Κρήτης.

«Μπήκαμε καλά, πετύχαμε το γκολ. Ο αντίπαλος πήρε το κέντρο και εμείς δείξαμε νευρικότητα ενώ το γκολ θα έπρεπε να μας απελευθερώσει. Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος κάποιων ποδοσφαιριστών μας έδωσε μια φρεσκάδα για να φτάσουμε στην ισοφάριση», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το γεγονός πως έμειναν με δέκα παίκτες τους έκανε να κλείσουν τους διαδρόμους και μας οδήγησε στο να παίξουμε από τα πλάγια. Κυνηγήσαμε το γκολ μέχρι τέλους. Δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το αν είναι αγωνιστικό ή ψυχολογικό το μεγαλύτερο πρόβλημα: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Θέλαμε τη νίκη δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε και μπήκαμε για να κερδίσουμε τον αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν έδωσαν φρέσκα πόδια. Είμαι ικανοποιημένος απ' αυτούς αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό».

Για τους παίκτες που είναι εκτός κι αν περιμένει να επιστρέψουν κάποιοι: «Σίγουρα θα το θέλαμε αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό το κομμάτι. Το έχω πει πως θέλω να έχω δύο ποδοσφαιριστές ισάξιους για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι ικανοποιημένος με τον Μιχαηλίδη που μπήκε και έδωσε πολλά πράγματα. Για τους τραυματίες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εκτός του να περιμένουμε. Οπότε από τη στιγμή που αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν προβλήματα ο Κρέσπο, ο Πέλκας, ο Βιεϊρίνια εγώ δεν μπορώ να τους περιμένω. Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι νέοι παίκτες έχουν δώσει αρκετά πράγματα στην ομάδα».

Σίμος: "Οι παίκτες μου κατέθεσαν ότι περισσότερο είχαν"

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος τόνισε…

«Το κίνητρο στην ομάδα μας το δίνει η φανέλα και η δυναμική. Δεν χρειάζεται κάποιο έξτρα κίνητρο! Σίγουρα το σημερινό ματς είχε διαφορετική ένταση από τα προηγούμενα, καλό είναι να μην υπάρχει, αλλά είναι ανθρώπινο. Μπήκαμε με καλή διάθεση, κόντρα στη ροή ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, αλλά η αντίδραση ήταν πολύ καλή οι ποδοσφαιριστές μας γύρισαν την κατάσταση. Κατέθεσαν ότι περισσότερο είχαν, ξέρω πως παίζουν με μεγάλη καρδιά και στο τέλος ίσως μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την καρδιά τους που άφησαν μέσα στο γήπεδο».

Για τις επιλογές που έχει: «Έχουμε ένα ρόστερ που όλοι είναι σημαντικοί, ο καθένας έχει τον ρόλο του μικρό ή μεγάλο, αυτό θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί είναι δύσκολο να τα καταφέρεις σε τέτοιους ρυθμούς ανά τέσσερις μέρες».

Για τα πλέι οφ: «Δεν υπάρχουν παιχνίδια σαν αυτά στα πλέι οφ για να ετοιμαστούμε για τους αντιπάλους που θα συναντήσουμε στο Europa League. Πραγματικά θα δυναμώσουμε σαν ομάδα, ξανά συστηθήκαμε στην κατηγορία και θέλω να μεγαλώσουμε σαν ομάδα».