Ταμάρι: Το κρίσιμο 48ωρο για ΑΠΟΕΛ και η στάση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει στα «ραντάρ» του τον Ταμάρι, αλλά διαφορετικά θα συζητήσει αν ανανεώσει το συμβόλαιό του στον ΑΠΟΕΛ και διαφορετικά αν απαντήσει αρνητικά στους Κύπριους. Ακόμα δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση προς την ομάδα της Λευκωσίας.

Ταμάρι: Το κρίσιμο 48ωρο για ΑΠΟΕΛ και η στάση του Ολυμπιακού

O Μούσα Αλ Ταμάρι του ΑΠΟΕΛ απασχολεί τον Ολυμπιακό. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι στο τέλος θα κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει, αλλά είναι γεγονός ότι παρακολουθεί στενά την περίπτωση του 23χρονου Ιορδανού «ζογκλέρ», ο οποίος έχει αφήσει με ανοικτό το στόμα τους Κύπριους φιλάθλους με τα... ταχυδακτυλουργικά του που κάνει στα «φτερά» της επίθεσης.

Ο Ταμάρι από πέρσι βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών, χωρίς ωστόσο να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους. Μόνο που τώρα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Ο ΑΠΟΕΛ πέρσι τέτοια εποχή ζητούσε πάνω από 6 εκ. ευρώ (ίσως λέμε και λίγα).

Τούτες τις μέρες και με δεδομένο ότι ο Ταμάρι μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο, αναγκαστικά η κυπριακή ομάδα μπορεί να ακολουθήσει μόνο δύο δρόμους. Είτε να τον πουλήσει από τώρα για να μην τον χάσει ελεύθερο το 2021, είτε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο ΑΠΟΕΛ έχει μιλήσει με την πλευρά του Ταμάρι και του έχει προτείνει ένα συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους από το υπάρχον για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2023.

Μάλιστα, αυτό που λέγεται είναι ότι οι Κύπριοι τού έχουν δώσει διορία να απαντήσει την Κυριακή (5/7) ή το αργότερο έως την Δευτέρα (6/7), γιατί κι εκείνοι θέλουν να κάνουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, έτσι ώστε να δουν αν μπορούν να υπολογίζουν πάνω του ή όχι.

Ο Ταμάρι προς το παρόν δεν έχει απαντήσει στον ΑΠΟΕΛ. Αν αρνηθεί την προσφορά και ακολουθήσει αυτό που του λέει η οικογένειά του (σ.σ. να πάει δηλαδή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα του χρόνου), τότε η ομάδα της Λευκωσίας θα κοιτάξει να τον πουλήσει και ίσως το ποσό που να ζητήσει να είναι γύρω στα 2 εκ. ευρώ. Όπως έχει γράψει το «ΦΩΣ», ήδη έχει πει «όχι» στην Αλμερία, ενώ και η Μπράγκα εξετάζει την περίπτωσή του.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με την απάντηση που θα δώσει στους Κύπριους στην προσφορά που του έκαναν. Προς το παρόν οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο Ταμάρι είναι ενήμερος για τις ματιές που του ρίχνουν οι «ερυθρόλευκοι» και φυσικά μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνουν.

Ας περιμένουμε όμως πρώτα την απάντηση που θα δώσει στον ΑΠΟΕΛ, να ξεκαθαρίσει η κατάσταση από Δευτέρα (6/7) και τότε θα δούμε αν τελικά ο Ολυμπιακός θα κινηθεί επισήμως για την απόκτησή του ή όχι...