Όλα ανοικτά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΠΑΟ

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να επαναφέρει τους θεωρητικά πιο βασικούς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (5/7, 21.30) και να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο ματς της Τετάρτης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ανοικτά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΠΑΟ

Το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος και να δίνεται τις τελευταίες ημέρες η εντύπωση ότι δεν ακολουθεί το ελληνικό «ελ κλάσικο», αλλά στην πραγματικότητα ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ρέντη έχει προετοιμάσει την ομάδα του για να πάει σε ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξεως.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που έχει παρουσιάσει σε βίντεο όλα τα τρωτά σημεία του «τριφυλλιού», θέλει να βγάλουν οι παίκτες από το μυαλό τους την εύκολη επικράτηση με 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πριν από δύο εβδομάδες.

Το γεγονός ότι βλέπει πολύ σοβαρά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποδεικνύεται και από τη σκέψη του να επαναφέρει τους θεωρητικά πιο βασικούς στο ΟΑΚΑ και να κάνει αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου την προσεχή Τετάρτη (8/7).

Ο Μαρτίνς δεν «φωτογράφισε» ενδεκάδα, αφού τις τελευταίες δύο μέρες στον Ρέντη γίνεται περισσότερο συντήρηση παρά κανονική προπόνηση, αλλά από τους «βασικούς» σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μεσοβδόμαδα αναμένεται να επιστρέψει ο Μπουχαλάκης, πιθανότατα και ο Σεμέδο, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρεθεί ο Σα στα γκολπόστ ή ο Αλέν.

Όλα είναι ανοικτά για το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος πάντως στις δηλώσεις του είχε πει ότι θα δώσει ευκαιρίες σε πολλά παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Για να δούμε αν θα επιφυλάξει εκπλήξεις στην ενδεκάδα του ΟΑΚΑ.