Και η Ρόμα στο «κυνήγι» για Μαντί Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά κάνει «γκελ» στην Ιταλία, καθώς μετά τις Μίλαν και Ίντερ, άλλη μία ομάδα προστέθηκε στον «χορό» των ενδιαφερόμενων. Ο λόγος για την Ρόμα.  

Και η Ρόμα στο «κυνήγι» για Μαντί Καμαρά!

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει στο επίσημο «άνοιγμα» του καλοκαιρινού μεταγραφικού «παραθύρου», άλλο τόσο θα καταφθάνουν πληροφορίες που θα αφορούν ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο συλλόγων από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

O Μαντί Καμαρά δεν μπορεί να λείψει από τη συγκεκριμένη κουβέντα. Ο Αφρικανός χαφ αποτελεί πόλο έλξης μίνιμουμ δέκα συλλόγω από το εξωτερικό δίχως ίχνος υπερβολής! Μάνι-μάνι έχουν μαζευτεί ήδη τρεις ιταλικές ομάδες, οι οποίες είναι «ονόματα» και όχι σύλλογοι τύπου Μπρέσια ή ΣΠΑΛ.

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε για τις Μίλαν και Ίντερ ότι αναζητούν έναν χαφ για την επόμενη σεζόν και πώς ο Καμαρά πληρεί της προδιαγραφές για να στηριχθούν πάνω του. Μπορεί τα 20-25 εκ. ευρώ που ζητάει ο Ολυμπιακός να είναι ένα ποσό που προκάλεσε... ίλιγγο στους δύο Μιλανέζους, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Καμαρά δεν έχει κάνει ήδη τον «κρότο» στον ιταλικό βορρά, από τη στιγμή που οι δύο κορυφαίοι της πόλης της μόδας ασχολούνται μαζί του.

Εσχάτως προστέθηκε και μία τρίτη ομάδα από την «πρώτη γραμμή» του Καμπιονάτο. Ο λόγος για την Ρόμα, επίσης είναι στο ψάξιμο για ένα «6αρο-8άρι» και ο άσος του Ολυμπιακού από την Γουινέα είναι ο ποδοσφαιριστής που της έχει κάνει «κλικ».

Αναμένεται λοιπόν ένα «καυτό» καλοκαίρι με τον Καμαρά να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα μεταγραφικά σενάρια. Μένει να φανεί, αν τελικά τούτο το καλοκαίρι θα ανοίξει τα «φτερά» του για ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.