Ο Σα μιλά για το μέλλον του: «Να ολοκληρωθεί η χρονιά και μετά...»

Ο Ζοσέ Σα παραχώρησε δηλώσεις στα κανάλια Novasports ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Σα μιλά για το μέλλον του: «Να ολοκληρωθεί η χρονιά και μετά...»

Ο Ζοσέ Σα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (5/7, 21:30) επισημαίνοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι.

Επίσης σε ερώτηση για το μέλλον του τόνισε πως κοιτά μόνο πως θα ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά, αφιερώνοντας παράλληλα το πρωτάθλημα στους φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και κερδίσαμε τον τίτλο όμως τα πράγματα ήταν λίγο παράξενα γιατί χωρίς φιλάθλους και χωρίς φιέστα ένας τίτλος δεν μπορεί να γιορταστεί».

Για το γεγονός πως η ομάδα έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος: «Όλοι μαζί είμαστε πρωταγωνιστές δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτή την επιτυχία. Η άμυνα μας ήταν αρκετά βελτιωμένη και είχε μεγάλη επίδραση στην επιτυχία της ομάδας.

Για του που αφιερώνει τον τίτλο: «Στους φιλάθλους μας που περιμένανε πολύ καιρό αυτόν τον τίτλο. Στην οικογένεια μου αλλά και σε όσους δουλεύουν σε αυτό το σύλλογο γιατί έχουν βοηθήσει πάρα πολύ».

Για τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας. Θέλουμε αυτή τη στιγμή να ολοκληρώσουμε τη χρονιά και μετά θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Όπως πάντα πάμε για τη νίκη και θα είμαστε συγκεντρωμένοι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας