Super League 1: Δράση σε «Βικελίδης» και ΟΑΚΑ

Τα ματς Άρης - ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ολοκληρώνουν την 6η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1 την Κυριακή 5 Ιουλίου (5/7).

Super League 1: Δράση σε «Βικελίδης» και ΟΑΚΑ

Συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση της 6ης αγωνιστικής για τα Playoffs της Super League 1 την Κυριακή 5 Ιουλίου (5/7) με δύο αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Την αυλαία ανήκει το ματς Άρης - ΑΕΚ στις 19:15 στο «Βικελίδης». Οι αποδεκατισμένοι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε κακή κατάσταση, αγνοώντας τη νίκη για τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Ωστόσο, θα προσπαθήσουν να σταθούν όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούν κόντρα στην Ένωση. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, προέρχονται από το μεγάλο διπλό στην Τούμπα, και θα ψάξουν ένα ακόμα τρίποντο για να διατηρηθούν στην δεύτερη θέση, εκμεταλλευόμενοι και το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ (2-2). Με πολλές απουσίες οι γηπεδούχοι, μέσα ο Μπακάκης για την Ένωση.

Λίγο αργότερα (21:30, LIVE στο fosonline.gr) στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έρχονται ξανά αντιμέτωποι, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά από το μεταξύ τους ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» μετέτρεψαν σε περίπατο (3-0). Οι πρωταθλητές Πειραιώτες φιλοδοξούν να διατηρήσουν το νικηφόρο σερί τους και το αήττητο, ενώ οι «πράσινοι» θα προσπαθούν να σταθούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, προερχόμενοι από νίκη με 2-0 κόντρα στον Άρη. Εκτός αποστολής έμεινε ο Τσιμίκας για λόγους ξεκούρασης, ενώ συμπεριλήφθηκε ο Ξενιτίδης. Πρόβλημα τελευταίας στιγμής για τους «πράσινους», με τον Αγιούμπ να μένει εκτός αποστολής, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Μπεκ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Playoffs της Super League 1:

Σάββατο 4/7
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 2-2

Κυριακή 5/7
19:15 Άρης - ΑΕΚ
21:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των Playouts της Super League 1:

Σάββατο 4/7
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 4-0

Δευτέρα 6/7
19:30 ΑΕΛ - Πανιώνιος
19:30 Λαμία - Ξάνθη
20:00 Ατρόμητος - Παναιτωλικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ