Ολυμπιακός: Χωρίς Τσιμίκα στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Παναθηναίκό στο ΟΑΚΑ έμεινε για τον Ολυμπιακό ο Κώστας Τσιμίκας. Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Χωρίς Τσιμίκα στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (5/7-21.30) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχουν 22 ποδοσφαιριστές.

Εκτός πλάνων έμεινε ο Κώστας Τσιμίκας προκειμένου να πάρει κάποιες ανάσες καθώς δεν έχει λείψει λεπτό από την έναρξη των play off και ο Μαρτίνς έκρινε ότι ο διεθνής μπακ χρειάζεται ξεκούραση. Άλλωστε τον είχε κάνει αλλαγή και στο προηγούμενο ματς με τον ΟΦΗ στο ημίχρονο.

Δεν υπολογίζεται επίσης ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που είχε τις ενοχλήσεις στη μέση και δεν είχε χρησιμοποιηθεί στο προηγούμενο παιχνίδι, με τον Σέρβο εξτρέμ να μην είναι ακόμη έτοιμος για επιστροφή στη δράση.

Φυσικά δεν είναι στην αποστολή οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος και Σουντανί, όπως και ο Μορ που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Αντιθέτως συμπεριλήφθηκε ο νεαρός χαφ Γιώργος Ξενιτίδης που συχνά μπαίνει στις αποστολές ειδικά σε ματς Κυπέλλου.

Οι 22 παίκτες που θα έχει μαζί του στο ντέρμπι ο Πορτογάλος τεχνικός του πρωταθλητή Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.