Ο Μαρτίνς για τη σύγκριση με Βαλβέρδε και Μπάγεβιτς (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στη σύγκριση που γίνεται με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Μαρτίνς για τη σύγκριση με Βαλβέρδε και Μπάγεβιτς (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος και την Τετάρτη το βράδυ το πανηγύρισε με τη ψυχή του. Ο Πορτογάλος τεχνικός απολαμβάνει την αναγνώριση από τους αντιπάλους του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova ο 49χρονος κόουτς αναφέρθηκε και στη σύγκριση που γίνεται τις τελευταίες ημέρες με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο γιατί νιώθω και έχω εισπράξει αυτή την αγάπη, όμως δεν χρειάζεται να γίνονται συγκρίσεις. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας πολύ καλός προπονητής και το έχει αποδείξει αυτός, όμως ο καθένας δούλεψε σε τελείως διαφορετική εποχή και τελείως διαφορετικές συνθήκες. Ο καθένας στην ώρα του έχει προσφέρει πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρθηκε ακόμη στους δανεικούς που προπονούνται στον Ρέντη, αλλά και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή το βράδυ.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς