Ολυμπιακός: Η αφιέρωση του Μαρτίνς στον Μαρινάκη

Ο Πέδρο Μαρτίνς αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Βαγγέλη Μαρινάκη και αναφέρθηκε στα 41 συνεχόμενα παιχνίδια που είναι αήττητη η ομάδα του.

Ολυμπιακός: Η αφιέρωση του Μαρτίνς στον Μαρινάκη

Ασταμάτητος είναι ο Ολυμπιακός που κατέκτησε το πρωτάθλημα και έχει συμπληρώσει 41 παιχνίδια αήττητος στη Super League. Οι Πειραιώτες σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν έχουν παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κάτι που πλέον παραδέχονται όλοι οι αντίπαλοί τους εντός συνόρων.

Αρχιτέκτονας αυτών των μεγάλων επιτυχιών είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βρίσκεται δύο χρόνια στον πάγκο των Πειραιωτών και κατάφερε να τους οδηγήσει στην κορυφή. Ο Πορτογάλος προπονητής με tweet του αναφέρθηκε στο επίτευγμα των 41 αήττητων αγώνων και στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά ο Μαρτίνς έγραψε:

«Πρωταθλητές! Αυτή η ομάδα με την ψυχή και τον χαρακτήρα της έφερε τον Ολυμπιακό πίσω εκεί που ανήκει! 41 αήττητοι αγώνες στο πρωτάθλημα είναι κάτι που μαρτυρά το έργο μας και πόσο πολύ ήθελε αυτή η ομάδα να επιστρέψει στον τίτλο.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη στο έργο και τη βοήθεια που παρείχε για να δημιουργηθεί αυτή η καταπληκτική ομάδα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για την αφοσίωσή τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και όλο το σταφ για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει.

Ακόμα, τους οπαδούς μας με το ασυναγώνιστο πάθος και την υποστήριξή τους. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».