Οπαδοί του ΠΑΟΚ σε Μπίσεσβαρ: «Αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο, καλύτερα να αποχωρήσεις»

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά και τη νέα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ, δεν είναι και το καλύτερο. Μάλιστα υπήρξε διαμάχη οπαδών της ομάδας με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο διαδίκτυο!

Οπαδοί του ΠΑΟΚ σε Μπίσεσβαρ: «Αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο, καλύτερα να αποχωρήσεις»

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά και τη νέα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Μάλιστα υπήρξε διαμάχη οπαδών της ομάδας με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο διαδίκτυο!

Η σελίδα του ΠΑΟΚ «PAOK FC-RETRO STORIES» ανέβασε ένα βίντεο από το πρόσφατο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο βίντεο σκύβει για να αποφύγει την μπάλα ύστερα από βολέ του τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Ο Μπίσεσβαρ είδε τη συγκεκριμένη δημοσίευση και κάπου ξεκίνησε διαμάχη με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αφού ο ίδιος σχολίασε κάτω από την ανάρτηση: «Τι θέλεις να πεις με αυτό το βίντεο, πες το στα αγγλικά».

Η απάντηση από την πλευρά των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν η εξής: «Σε ευχαριστούμε για τα τελευταία 2-3 χρόνια, αλλά αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο, καλύτερα να αποχωρήσεις από τον σύλλογο».

Ο Μπίσεσβαρ δεν έμεινε εκεί και έδωσε και εκείνος τη δική του απάντηση: «ΟΚ, σε ευχαριστώ για την εξήγηση, αλλά και πέρσι και πρόπερσι περπατούσα στο γήπεδο.

Προφανώς δεν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και τα αρνητικά σχόλιά σου δεν βοηθούν κανέναν. Καλή τύχη».

Θυμίζουμε ότι μετά τη λήξη του αγώνα στην Τούμπα με αντίπαλο την ΑΕΚ, μερίδα οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκε έξω από το γήπεδο και αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας Αμπέλ Φερέιρα.