Super League 2: Αφαίρεση βαθμών σε Απόλλωνα Πόντου και Απόλλωνα Λάρισας- Η νέα βαθμολογία

Ποινή αφαίρεσης έξι και τριών βαθμών σε Απόλλωνα Πόντου και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα για οφειλές σε ποδοσφαιριστές επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Super League 2.

Super League 2: Αφαίρεση βαθμών σε Απόλλωνα Πόντου και Απόλλωνα Λάρισας- Η νέα βαθμολογία

Την αφαίρεση έξι βαθμών από τον Απόλλωνα Πόντου και τριών βαθμών από τον Απόλλωνα Λάρισας για οφειλές σε ποδοσφαιριστές αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς οφείλουν χρήματα στους Γιάννη Αγτζίδη και Σπύρο Βλάχο, ενώ οι Θεσσαλοί οφείλουν χρήματα στον Πιβέτα Μπαμπίγια.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

- Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ιωάννη ΑΓΤΖΙΔΗ του Σταύρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 481/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνος ΒΛΑΧΟΥ του Δημητρίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 487/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Pivetta Brambilla (Πιβέτα Μπαμπίγια) του Valderei (Βαλντερέι), κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 474/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.»

Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι λογικό αλλάζει την βαθμολογία της Super League 2, η οποία διαμορφώνεται ως εξής:

1.ΠΑΣ Γιάννινα 46
2.Απόλλων Σμύρνης 39
3.Χανιά 37
4.Λεβαδειακός 37
5.Καραϊσκάκης Άρτας 31
6.Εργοτέλης 28
7.Απόλλων Λάρισας 27
8.Παναχαϊκή 25
9.Δόξα Δράμας 23
10.Πλατανιάς 23
11.Κέρκυρα 0
12.Απόλλων Πόντου -9