Απόλλων Σμύρνης: Νέος πρόεδρος ο πρώην υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ

Ο Γιάννης Παξιβανάκης αντικαθιστά τον Παναγιώτη Ιωάννου, ο οποίος θα παραμείνει στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου της αθηναϊκής ΠΑΕ.

Απόλλων Σμύρνης: Νέος πρόεδρος ο πρώην υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ

Ο πρώην υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Γιάννης Παξιβανάκης αποτελεί τον νέο πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης, αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Ιωάννου ο οποίος παρ'όλο που παρέμεινε στην Ελαφρά Ταξιαρχία ως διευθύνων σύμβουλος, ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Η ανακοίνωση της αθηναϊκής ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο μέχρι πρότινος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρόσφατα αποστρατευθέντας αντιναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στη θέση του Παναγιώτη Ιωάννου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Ο κ. Ιωάννου παραμένει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ. Αποχώρησε από την προεδρία της ομάδας λόγω της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ως αντιδήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης είναι γεννημένος στην Αθήνα, στις 30 Ιουνίου 1962 και έλκει την καταγωγή του από τη Σμύρνη. Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, ήταν υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ έως τις 17 Ιανουαρίου 2020, οπότε και αποστρατεύτηκε.

Έχει υπηρετήσει σε μάχιμες μονάδες του ΠΝ ως Αξιωματικός Επιστασιών, Διευθυντής Διευθύνσεων, ως Ύπαρχος και Κυβερνήτης.

Επίσης έχει υπηρετήσει ως Επιτελής - Τμηματάρχης – Διευθυντής σε υπηρεσίες ΑΣ - ΓΕΠΝ - ΓΕΝ – ΓΕΕΘΑ - Διοικητής στο ΣΔΑΜ - ΣΓ ΑΝΥΕΘΑ καθώς και Υπαρχηγός ΓΕΝ. Έχει υπηρετήσει στο CC Mar Naples και στο STRIKFOR NATO (Λισαβόνα).»