Στον Εργοτέλη το ντέρμπι της Κρήτης (vid)

Ο Εργοτέλης κέρδισε 4-2 τον Πλατανιά στα Περιβόλια, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην τρίτη θέση, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο.

Στον Εργοτέλη το ντέρμπι της Κρήτης (vid)

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Ροβίθη (22’) ενώ στο 34’ ο Ροβίθης από τα δεξιά πάσαρε υπέροχα στον Μπουτσάκη κι αυτός με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2.

Ο Λεϊρία στο 58’ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και σκόραρε βάζοντας τον Πλατανιά πάλι στο παιχνίδι αλλά έξι λεπτά μετά έγινε το 1-3. Ο Έφορντ έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Μπουρσέλης έκανε την προβολή, έδιωξε ο Μαντζάρης, αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Τσαμούρη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις ο Έφορντ έγραψε το 1-4 και στο… καπάκι ο Λουκίνας διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Πλατανιάς: Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (62’ Παπαδόπουλος), Νιαυραδάκης (71’ Πουρζιτίδης), Ποζατζίδης, Σμυρλάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος (46’ Ουές), Λεϊρία, Λουκίνας

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Προβυδάκης (69' Κοιλιάρας), Μποτέ, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος (62’ Μπρουσέλης), Μπουτσάκης (79’ λ. τρ. Πέιος), Εφορντ, Ροβίθης, Μπαράτα.