Χανιά: Ανακοίνωσαν τον Βασιλείου

Τα Χανιά ανακοίνωσαν την απόκτησή του Θωμά Βασιλείου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ασπρόπυργο.

Χανιά: Ανακοίνωσαν τον Βασιλείου

Τα Χανιά μετά τον Ευρυπίδη Γιάκο ανακοίνωσαν την απόκτησή του Θωμά Βασιλείου. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στον Ασπρόπυργο απ' όπου και έμεινε ελεύθερος, ενώ παλαιότερα είχε παίξει για τους Ιωνικό, Ατρόμητο, Βόλο.

Η ανακοίνωσή της κρητικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Βασιλείου.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1994 στην Αθήνα και σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε την πορεία του από την Ακαδημία του Ατρομήτου, περνώντας στη συνέχεια από τις ομάδες Κ17 και Κ20.

Ακολούθησε μία τριετία στη Γ’ Εθνική με Ιωνικό, Ηλυσιακό και Τριγλία Ραφήνας. Οι εμφανίσεις του, ειδικότερα στην ομάδα της Ραφήνας, αποτέλεσαν το “εισιτήριο” για την επιστροφή του στον Ατρόμητο Αθηνών, με τον οποίο υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην πρώτη του σεζόν είχε 17 συμμετοχές με 1 γκολ στη Super League και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο, ενώ την επόμενη πρόλαβε να παίξει σε 4 ματς πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου πριν μετακομίσει στην Πράγα για να αγωνιστεί στη Β’ Τσεχίας με την τοπική Ολύμπια (10 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ).

Επόμενος σταθμός του η Ιταλία, όπου με τη Ριέτι στη Serie C κατέγραψε 15 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ είχε μία συμμετοχή και στο Coppa Serie C.

Τον Ιανουάριο του 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον πρωταθλητή της Football League, Βόλο ΝΠΣ. Την τρέχουσα σεζόν με τον Ασπρόπυργο στη Football League είχε 13 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Για τη μεταγραφή του στην ΠΑΕ Χανιά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε στο chaniafc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Τα Χανιά είναι μία ομάδα με στόχους, ένας υγιής σύλλογος και σίγουρα το ενδιαφέρον που έδειξαν για μένα με τιμάει, γιατί έχω δει ότι έχουν πάρα πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητικό τιμ. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και την επίτευξη των στόχων της ομάδας».

*Ο Θωμάς Βασιλείου θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό “20”»