Απόλλων Πόντου: Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ο Μάικλ Ολαϊτάν!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Απόλλωνα Πόντου Μάικλ Ολαϊτάν δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/11) επίθεση από άγνωστο με μαχαίρι. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής.

Απόλλων Πόντου: Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ο Μάικλ Ολαϊτάν!

Ο Μάικλ Ολαϊτάν δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/11) επίθεση από άγνωστο με μαχαίρι σε δρόμο της Καλαμαριάς.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Απόλλων Πόντου στον οποίο αγωνίζεται ο Ολαϊτάν με ανακοίνωσή του. Σύμφωνα με αυτή, άγνωστος επιτέθηκε στον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι ευτυχώς ελαφρά.

Βέβαια ο Ολαϊτάν αναγκάστηκε να κάνει ράμματα. Η διοίκησή της ομάδας στην ανακοίνωσή της ζητάει από οποιονδήποτε έχει δει ή ξέρει κάτι για το γεγονός να πάει άμεσα στις αστυνομικές Αρχές και να το καταθέσει.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Απόλλωνα Πόντου για τον Ολαϊτάν:

«Αργά το βράδυ της Κυριακής κι ενώ ο ποδοσφαιριστής μας Μάικλ Ολαϊτάν περπατούσε στην οδό Αδριανουπόλεως, στην Καλαμαριά, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που χρησιμοποίησε μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι. Ασφαλώς πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη και ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καλούμε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν ό,τι στοιχεία γνωρίζουν στις Αστυνομικές Αρχές, όπου καταγράφηκε το γεγονός.

Ο Μάικλ αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, όσο και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ που ανθρωπίνως υπέστη».