Πλατανιάς - Δόξα Δράμας 1-3: Τον υποχρέωσε σε δεύτερη σερί ήττα (highlights)

Η Δόξα Δράμας πέρασε εντυπωσιακά από τα Περιβόλια και μάλιστα με ανατροπή, υποχρεώνοντας σε δεύτερη σερί ήττα τον γηπεδούχο Πλατανιά.

Πλατανιάς - Δόξα Δράμας 1-3: Τον υποχρέωσε σε δεύτερη σερί ήττα (highlights)

Πραγματοποιώντας «ολική επαναφορά» στο παιχνίδι, η Δόξα Δράμας πέρασε νικηφόρα από τα Περιβόλια με σκορ 1-3, υποχρεώνοντας τον γηπεδούχο Πλατανιά στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Κι όμως, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Νίλι στο 42', ωστόσο ο Ρόβας ισοφάρισε σε κομβικό σημείο για τη Δόξα κάνοντας το 1-1 στο 45'.

Οι «Μαυραετοί» ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και έτσι έφτασαν στο τελικό 1-3, αρχικά με τον Κρητικό στο 76' και στις καθυστερήσεις με το πέναλτι-γκολ του Ιωαννίδη (το κέρδισε ο ίδιος από τον Καραγκούνη).

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Οι συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης (71' Λεωνιδόπουλος), Ουές (60' Λειρία), Σάαντο, Μποσέτι, Λουκίνας, Νίλι, Μπιανκόνι, Καραγκούνης, Νιαυραδάκης (79' λ. τρ. Πουρζιτίδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου (65' λ. τρ. Αργυρόπουλος), Κρητικός, Πλέγας, Ρόβας (84' Περέγιο), Ιωαννίδης, Κουκόλης, Σιώπης (81' λ. τρ. Παρασκευάς), Χάμοντ.

Video Credits: Mike Loupnikis