Super League: Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το μέλλον του πρωταθλήματος

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 ανακοίνωσε νέα γενική συνέλευση την ερχόμενη Πέμπτη (17/10) για τα τηλεοπτικά και για να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (19/20-10) δεν θα έχει. 

Super League: Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το μέλλον του πρωταθλήματος

Νέο διοικητικό συμβούλιο συγκάλεσε η Super League 2 για να ληφθεί μια απόφαση για τα τηλεοπτικά και για το μέλλον του πρωταθλήματος γενικότερα. Ακόμα και αν βρεθεί λύση αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (19/20-10) δεν θα υπάρξει.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων εάν επέλθει συμφωνία το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το διήμερο 26-27/10. Η 2η και η 3η αγωνιστική που είναι χαμένες θα οριστούν ως εμβόλιμες μέσα στη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι αρμόδια Αρχή της Super League βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ, και έχει στόχο να καλυφθούν από την κρατική τηλεόραση τα έξοδα παραγωγής ώστε να κερδίσει με αυτόν τον τρόπο ένα ποσοστό της τάξης του 40%.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της Super League 2 για την νέα γενική συνέλευση:

«Σας γνωρίζουμε πως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Ενημέρωση σχετικά με τηλεοπτικά, πρωταθλήματος 2019-2020. Ενημέρωση για τις κατατεθειμένες προσφορές των εταιρειών τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, πρωταθλήματος 2019-2020.

Διάφορα Θέματα».