Λεβαδειακός: Δικαίωση Αντιλέχου στο Διαιτητικό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Μοΐζ Αντιλέχου. Ελεύθερος από τον Λεβαδειακό ο παίκτης, στον οποίον θα καταβληθούν 18.747 ευρώ από τους Βοιωτούς.

Λεβαδειακός: Δικαίωση Αντιλέχου στο Διαιτητικό

Δικαίωση για τον πρώην πλέον παίκτη του Λεβαδειακού, Μοΐζ Αντιλέχου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δέχτηκε την προσφυγή του ποδοσφαιριστή σε δεύτερο βαθμό, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να καλούνται να πληρώσουν 18.747 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί κατά πλειοψηφία, τύποις και ουσία, την έφεση του ποδοσφαιριστή ΑΝΤΙΛΕΧΟΥ ΜΟΥΑΖΕ ΓΟΥΙΦΡΙΝΤ (ADILEHOU MOISE WIFRID) του MAOΥΖΕ (MAOUSE) κατά της ΠΑΕ «ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ » και της 403/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 403/2019 απόφαση της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, Κρατεί και δικάζει την από 13/8/2019 προσφυγή του εκκαλούντος. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Αναγνωρίζει την λύση της από 10/8/2017 σύμβασης μεταξύ των διαδίκων από την 13/8/2019 με υπαιτιότητα της εφεσίβλητης. Υποχρεώνει την εφεσίβλητη να καταβάλει στον εκκαλούντα το συνολικό ποσό των 18.757,20 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την πλήρη εξόφληση».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας