Απόλλων Λάρισας: Κράτησε στο μηδέν τη Μπεσίκτας

Η ομάδα του Αριάν Μπελά κατάφερε να επιδείξει σοβαρότητα απέναντι στους Τούρκους, σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία. 

Απόλλων Λάρισας: Κράτησε στο μηδέν τη Μπεσίκτας

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Απόλλων Λάρισας, στο πιο δύσκολο, διεθνές φιλικό στην ιστορία του, με την Μπεσίκτας στην Αυστρία. Η ομάδα του Αριάν Μπελά, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, έστειλε αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο της ενόψει της νέας χρονιά στη Super League 2.

Οι «κυανόλευκοι» παρουσίασαν ένα ομοιογενέστατο σύνολο, που είχε συνοχή, ενώ για άλλη μια φορά οι παίκτες μάρκαραν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, εμποδίζοντας τους Τούρκους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Απόλλωνας στάθηκε με ιδιαίτερη σοβαρότητα απέναντι στους αντιπάλους του και προσπάθησε μάλιστα να τους αιφνιδιάσει μερικές φορές, ωστόσο χωρίς να το καταφέρει με τους Σιφναίο και Βαγενά. Όλοι οι παίκτες δικαιούνται τα εύσημα για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι σε μια κραταιά ποδοσφαιρική δύναμη.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Κάριους, Γκόγκχαντ, Βίντα, Μιρίν, Τσάνερ, Ογκουζάν, Ντορουκάν, Λιάγιτς, Κουαρέσμα, Μπόιντ, Γκούβεν.Αγωνίσθηκαν ακόμη και οι Μεδέλ, Ναγίρ, Ουτκου, Ντογκουκαν, Λενς, Ρεντβάν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρας, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Κωστούλας, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Λίταινας, Κοντοθανάσης, Βαγενάς και Σιφναίος.Μετά το 60' αγωνίσθηκαν ακόμη και οι Κούλπας, Κακάμης, Μπιμάι, Καμπέρης, Γκουντρουμπής και Νύκταρης.