Super League 2: Μπήκε με… φόρα ο Πανιώνιος

Με δύο γκολ του Μάναλη οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν 2-0 του Αστέρα Β’ ξεκινώντας ιδανικά το πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Super League 2: Μπήκε με… φόρα ο Πανιώνιος


Πανθρακικός και Πύργος άνοιξαν την αυλαία στην Κομοτηνή (0-0), Ζάκυνθος και Αναγέννηση Καρδίτσας προηγήθηκαν στις έδρες των Νέστου Χρυσούπολης και ΑΕΛ, όμως ισοφαρίστηκαν από τους γηπεδούχους αμφότερες για τα τελικά 1-1, με τον κυριαρχικό Πανιώνιο να... κλέβει τις εντυπώσεις της πρεμιέρας στη Super League 2.

Αναμφίβολα, πρωταγωνιστής του ήταν ο Γιώργος Μάναλης, οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα των «κυανέρυθρων», καθαρίζοντας μάλιστα από το πρώτο μέρος.

Ο Μάναλης άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό απέναντι στον Αστέρα Β’, ενώ στο 40' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διπλασίασε τόσο τα δικά του γκολ, όσο και της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Πανθρακικός - ΠΑΣ Πύργος 0-0 (5/9)

ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

Σκόρερ: Καμπετσής 61' - Εντιαγέ 50'

Νέστος Χρυσούπολης - Ζάκυνθος 1-1

Σκόρερ: Σαπουντζής 80' - Μπαστακός 68'

Πανιώνιος - Αστέρας AKTOR B' 2-0

Σκόρερ: Μάναλης 22', 40' (πεν.)



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110