Μαρκό: Ανακοίνωσε τον Αντίνο

Η ΠΑΕ Μαρκό ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιάγκο Αντίνο, αδερφό του Σαντίνο που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Μαρκό: Ανακοίνωσε τον Αντίνο

Ο Σαντίνο Αντίνο έχει γίνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ενώ στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση έχει μετακομίσει και ο αδερφός του. Μάλιστα και αυτός είναι ποδοσφαιριστής και έκλεισε ομάδα της Super League 2. Ο Τιάγκο Αντίνο θα αγωνίζεται και αυτός με πράσινη φανέλα και συγκεκριμένα με αυτή της Μαρκό. Σε αντίθεση με τον Σαντίνο, ο Τιάγκο είναι ακραίος αμυντικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρκό αναφέρει:

Η ΠΑΕ Μαρκό ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Tiago Andino Valencia. Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός έρχεται στην ομάδα μας για να ενισχύσει τη δεξιά πτέρυγα, φέρνοντας μαζί του παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής.

Ο Tiago Andino ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Godoy Cruz, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη River Plate. Την τελευταία διετία ανήκε στο δυναμικό της Independiente Rivadavia, με την οποία πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής (Liga Profesional), συμμετέχοντας σε αγώνες υψηλών απαιτήσεων.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλάνο της διοίκησης για την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ, με στόχο η ομάδα να αλλάξει επίπεδο και να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική στην έναρξη των Play-off του πρωταθλήματος της Superleague 2. Ο ποδοσφαιριστής έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας και δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που θα του παρουσιαστούν.

Tiago, καλώς όρισες στην οικογένεια της Μαρκό!



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110