Στον Πανιώνιο ο Χόρχε Ντίας

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουρουγουανού μέσου, Χόρχε Ντίας. 

Στον Πανιώνιο ο Χόρχε Ντίας

Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή για τον Πανιώνιο, με την ομάδα του Ιστορικού να ανακοινώνει την απόκτηση του Ουρουγουανού Χόρχε Ντίας, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χόρχε Λουίς Ντίαζ Γκουτιέρεζ, ο οποίος εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας, υπογράφοντας συμβόλαιο με ισχύ έως τον Ιούνιο 2027.

Ο Χόρχε Ντίαζ γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 1989 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, αγωνίζεται ως μέσος και χαρακτηρίζεται από ταχύτητα και καλή τεχνική κατάρτιση.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε στη Reus, πριν μεταγραφεί στη Β’ ομάδα της Espanyol. Ακολούθησε η σημαντική παρουσία του στην Albacete, με την οποία κατέγραψε γεμάτες σεζόν και καθιερώθηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες του ισπανικού ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Real Zaragoza, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Numancia και εκ νέου στη Reus.

Το 2017 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού, όπου πραγματοποίησε τη μακροβιότερη και πιο σταθερή παρουσία της καριέρας του. Σε διάστημα έξι αγωνιστικών περιόδων κατέγραψε πάνω από 170 συμμετοχές στη Super League, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας του Αγρινίου και έναν από τους πιο αξιόπιστους ξένους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Ακολούθησε η παρουσία του στα Χανιά, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κηφισιά συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία την περασμένη σεζόν.

Χόρχε, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανιωνίου και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την «κυανέρυθρη» φανέλα!



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110