Αλλάζει ιδιοκτησία η Ηλιούπολη
Την επίτευξη συμφωνίας για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηλιούπολη.

Τη μεταβίβαση των μετοχών στην κατασκευαστική εταιρεία «Aitherium Green Solutions» ανακοίνωσε η Ηλιούπολη. Πλέον, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν την έγκριση της ΕΕΑ για να επικυρωθεί η αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ.
Η κατασκευαστική εταιρεία ιδρύθηκε το 2020 και εταίροι είναι οι Χαράλαμπος Σταθάτος του Κωνσταντίνου, Γερβάντ Τακεσιάν του Γκαραμπέτ. Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι πατέρας του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του Αιγάλεω, Γκαραμπέτ Τακεσιάν.
Ολυμπιακός: Οι στημένες μπάλες λύνουν προβλήματα σε αυτά τα ματς
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από την κατασκευαστική εταιρεία Aitherium Green Solutions.
Τις προσεχείς ημέρες θα κατατεθεί ο σχετικός φάκελος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να ληφθεί η απαιτούμενη άδεια και να ολοκληρωθεί τυπικά η διαδικασία μεταβίβασης.
Παράλληλα, εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος θα ανακοινωθεί και η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Αντώνης Τσιλήρας