Αναγέννηση Καρδίτσας: Τεχνικός διευθυντής ο Κλάους Αθανασιάδης

Ο Κλάους Αθανασιάδης ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τεχνικός διευθυντής ο Κλάους Αθανασιάδης

Ο Κλάους Αθανασιάδης μπορεί να κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αποχώρησε από την ενεργό δράση, ωστόσο συνεχίζει την πορεία του στο άθλημα από άλλο πόστο. Η Αναγέννηση Καρδίτσας σε ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ο παλαίμαχος επιθετικός ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Κλάους Αθανασιάδης θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας.

Ο Κλάους την περασμένη τριετία ήταν εκ των βασικών πυλώνων της ομάδας μας, προσφέροντας τα μέγιστα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει από μία ιδιαίτερα σημαντική θέση, με στόχο την άμεση επιστροφή της Αναγέννησης.
Κλάους σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο σου!

Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Δήμος Τζέκος θα είναι ο νέος Team Manager της ομάδας μας.

Ο Δήμος έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Αναγέννηση, στην οποία προσέφερε τις υπηρεσίες του επί σειρά ετών. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια επιστρέφει για να βοηθήσει ενεργά για την επίτευξη του στόχου.

Δήμο σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο σου!».