Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' 0-1: Απόδραση με Φουρτάδο (highlights)

Ο Παναθηναϊκός Β' νίκησε στον Ρέντη 1-0 τον Ολυμπιακό Β' με κεφαλιά του Φουρτάδο στο 87'. Νωρίτερα μεγάλη ευκαιρία ο Μπα. Υπό το βλέμμα Μεντιλίμπαρ και Κοβάσεβιτς το παιχνίδι. 

Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' 0-1: Απόδραση με Φουρτάδο (highlights)

Ο Παναθηναϊκός Β' πήρε το ντέρμπι των μικρών επικρατώντας του Ολυμπιακού Β' με 1-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των play out στον όμιλό τους στη Superleague 2. Χρυσός σκόρερ στο 87'ο Φουρτάδο με κεφαλιά, με τους «πράσινους» να περνούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και τον Ολυμπιακό να παραμένει σε δύσκολη θέση στην προσπάθειά του να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Τον αγώνα παρακολούθησαν από την πρώτη ομάδα ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο αθλητικός διευθυντής Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά και ο τεχνικός της Κ-19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Το ματς ήταν μέτριο και νευρικό στο ξεκίνημα με μια καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό (που είχε τον έμπειρο Ζουλιάν Μπιανκόν στην 11αδα) με τον Τσέλιο και για τον Παναθηναϊκό με τον Αθανασακόπουλο. Στο 32’ ο Σαρδέλης απείλησε μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά το σουτ από καλή θέση ήταν άστοχο. Ενώ στο 35’ ο Αργυρίου με ατομική προσπάθεια είχε πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, αλλά το σουτ δε βρήκε εστία. Όπως και το σουτ του Τσέλιου στο 40’. Στο τέλος του πρώτου μέρους υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες μετά από ένα χτύπημα με τον αγκώνα του Φουρτάδο στον Κεραμίδα που δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή. Στις καθυστερήσεις είχε ευκαιρία για τους «πράσινους» ο Φουρτάδο.

Στην επανάληψη ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε αναγκαστική αλλαγή με το γιο του Ιάγκο στη θέση του τραυματία Τσέλιου. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή που δεν πρόλαβε ο Αλγκασίμ Μπα. Ο νεαρός φορ έχασε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο ματς στο 67’ καθώς από κοντά πλάσαρε λίγο άουτ μετά τη σέντρα του Κεραμίδα. Ο Σωτήρης Αντωνίου προχώρησε σε φρεσκάρισμα της ομάδας του, ενώ αλλαγές έκανε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ στο 87' με κεφαλιά του Φουρτάδο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ κι ενώ η άμυνα του Ολυμπιακού ολιγώρησε. Ο κορυφαίος παίκτης των πράσινων βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδούδη και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του παρά την πίεση των «ερυθρόλευκων» στο φινάλε.

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)

Κίτρινες: Μαρίνος, Σγουρός, Αργυρίου - Σαρδέλης, Προδρομίτης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Αργυρίου, Μπιανκόν, Κουτσίδης, Σγουρός, Κεραμίδας (68’ Αποστολόπουλος), Τσέλιος (46’ λ.τ. Ιμπαγάσα), Μαρίνος (68’ Καράκουτης), Σαπουντζής (75’ λ.τ. Κατσουλίδης), Πινακάς (86' Βλαχομήτρος), Μπα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Ξανθόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης. Φουρτάδο, Προδρομίτης (59’ Καραμπάς), Σαρδέλης (59’ Κυριόπουλος), Νταμπίζας (71’ Μαρτίνης), Λάμψιας (68’ Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (68’ Κρυπαράκος)