Βοσνιάδης: «Σε κακή μερά ο διαιτητής, να πάρουμε αυτό που αξίζουμε στο γήπεδο» (vid)

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την διαιτησία του αγώνα ανάμεσα στα Χανιά και την Athens Kallithea FC.

Βοσνιάδης: «Σε κακή μερά ο διαιτητής, να πάρουμε αυτό που αξίζουμε στο γήπεδο» (vid)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Athens Kallithea FC στην έδρα των Χανίων για τα play off της Super League 2. Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας και άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Ο προπονητής της Athens Kallithea FC τόνισε πως η διαιτησία έπαιξε κομβικό ρόλο στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος, ενώ στάθηκε στο δυναμικό ξεκίνημα της αντίπαλης ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε: «Μπήκε πολύ δυνατά ο αντίπαλος. Έκανε τις φάσεις του στο πρώτο τέταρτο, ενώ εμείς δεν κρατήσαμε τη μπάλα. Είπαμε να κάνουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα, αλλά δεν τα εφαρμόσαμε. Αν και ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας πρεσάρει, δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Από εκεί και πέρα οι διαιτητές ήρθαν εδώ και σφύριξαν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Έτσι δεν μπορείς να κάνει πολλά πράγματα, αλλά γενικά στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε αρκετά.

Δεν μπορέσαμε στη φάση του Λουκίνα να ισοφαρίσουμε, ρισκάραμε, αλλά πραγματικά μας στοίχισε το πρώτο δεκάλεπτο και ο τρόπος με τον οποίο απέκτησε το γήπεδο ενθουσιασμό. Αυτές οι δύο ομάδες θα πάνε μέχρι το τέλος. Θα δοθεί μάχη, αλλά το σημαντικό είναι να πάρουμε αυτό που αξίζουμε στο γήπεδο. Σήμερα ο διαιτητής δεν ήταν σε καλή μέρα εύχομαι στα υπόλοιπα παιχνίδια να μην έχουμε κανένα πρόβλημα και όλες οι ομάδες να πάρουν αυτό που αξίζουν».